Hirmul on suured silmad

Ma pole kunagi olnud inimene kes teistele halba sooviks. Ma ei istu kodus ümber nõiakatla ja ei hau needusi kellelegi kaela. Küll aga kui mulle on liiga tehtud, meeldib mulle rahulikult veiniklaas käes maha istuda ja vaadata, kuidas karma oma tööd teeb. Kui sellist asja konkreetsemalt jälgima hakata, läheb päris põnevaks. Ükski halb teistele suunatud tegu ei jää karistuseta. Teinekord võtab mõni suurem asi lihtsalt rohkem aega, aga tasuta lõunaid pole kellelgi. Petjad saavad ise petetetud, vargal saavad taskud tühjaks ja alatud ja koledad teod tulevad päevavalgele.
Kulmu kergitav on asja juures aga see, et kui karma tegetuseb, hakkavad inimesed hirmsasti muretsema, et neil on needus kaelas. Hirmul on suured silmad. Kuidagi aga ei taha tulla see küsimus, et mille eest ma sellise jama omale kaela sain nüüd? Kellele ma nii teinud olen, et sellise õppetunni saan?
Alati tasuks enne nõia juurde needuse jutuga jooksmist ikkagi peeglisse vaadata. Enamasti on vastus seal ilusti olemas!

Positiivseid tegusid soovides
Merily