Aitab nüüd küll!

Ma olen pikalt olnud vait sellel teemal kuidas iga suvaline Maali kuskilt tuleb ja teatab, et ta on nüüd suur nõid. Aastate jooksul olen ma seda vaikides jälginud ja vaikselt muianud, et noh jah.. eks sa siis ole pealegi.

Viimasel ajal on aga asi ülepeakaela kasvanud, kus täiesti suvalised teise eluala inimesed hakkavad sõna võtma teemal, mis asjad on taro kaardid, mida nendega tehakse ja kuidas neid panema peaks. Seal juures ajades täiesti suvalist sousti suust välja, millel puudub igasugune faktiline või teadmistepõhine analüüs.

Eriti fantastilised on need inimesed, kes teatavad, et keegi olevat kunagi öelnud, et tal on võimed. Nii – alati ükssama, teen testi. Palun, siin kastis on ese. Mis ese see on? Või räägi mulle minu eilsest päevast. Vastus on null. Mitte midagi. Ei tea, ei saa, ei oska, praegu ei tule. Tegelikult on asi lihtne – sa ei ole sensitiiv, sest keegi kunagi lapsena sulle seda poolnaljaviluks ütles. Sel momendil kui sa avastad, et sa pead kelleltki teiselt sellist asja küsima, siis on sul vastus olemas. Ei, sa ei ole, sest kui sa oleksid, siis sa oleksid sellest väga teadlik. See ei ole nii, et täna näen deja vu-d ja siis 10 aastat ei näe midagi. Kui sa oled sensitiiv, siis sa näed iga Jumala päev ja kõik. Ei ole selekteeritud kuupäevi, millal sa võib-olla oled nägija millal sa võib-olla ei ole.

Mulle meeldis Eesti Selgeltnägijate Tuleproov ühel väga lihtsalt põhjusel. Esiteks oli see aus ja see selekteeriski välja need nö suvalised Maalid, kellel polnud täna tuju ülesandeid lahendada ja need kes andsid endast kõik, et lahendada keerulised olukorrad oma annete põhjal nii hästi kui oskasid.

Lihtne – kõik saavad aru: kui küsitakse mis siin juhtus (nt mõrvapaigas) 50 aastat tagasi ja sa hakkad rääkima, et inimese armastuse tšakrad on kinni, siis meil ei ole rohkem millestki rääkida. Sa ei näe ja punkt. Pole mõtet hiljem hakata ennast väljavabandama mingi lauslollusega, kuidas teised segasid ja täna oli energia madal. Kedagi ei huvita – ausalt.

Kui paljudel võtetel oli mul kehv olla või midagi eraelus parasjagu juhtunud, et ma praktiliselt pühkisin tegelikult nurga taga pisarad ära ja võtsin ennast kokku, et keegi jumala eest aru ei saaks, et ma olen täna tegelikult käpuli maas? Keegi ei tea, sest see polnud vabandus. Kui ma olen nägija, siis ma näen ka siis kui samal ajal on mu eraelu näiteks kokku varisenud. Jah, raskem on keskenduda, aga ega siis anne ära ei kao minu isiklike probleemide tõttu. See maailm ei ole halajatele. Kui sa oled tegija, siis sa oled tegija ja ei otsi vabandusi ja kõige vähem näitad välja oma nõrkusi teistele.

 Selles maailmas tehaksegi rünnakuid, pannaksegi blokeeringuid võistlusolukorras kui ka elus. Nii on. Saad paugu kirja, võtad vastu ja otsustad mis siis edasi teed. Kas annad tagasi litaka või lähed eluga edasi ja vaatad, kuidas Karma asjad paika paneb. Kui sellega toime ei tule, siis ei ole see sinu ala. Mine tee midagi muud, sest sul puudub anne. Karmilt öeldud, aga veel julmem on turgu solkida mingisuguse hülgeilaga, mis lihtsalt heidab varju päristegijatele, keda meil muideks on päris palju siin väikeses Eestis.

See postitus ei ole kirjutatud kadedusest, et oi issand, äkki keegi võtab mu kliendid ära. Ei, nii nagu ma olen alati öelnud, kõigile jagub ja kõigile oma. Kui oled tegija, siis seda hinnatakse ja su juures ka käiakse, aga ma tunnen, aegajalt tuleb osadel meist välja öelda, et see et keegi ükskord unes midagi ette nägi, trummidega kenasti rütmi lõi, kristalle peast teadis või mõne tarokaardi tähenduse ära arvas, ei tee neist nägijaid, nõidasid, maage, šamaane või Jumal teab keda. Illusioonid kipuvad valusalt purunema, niiet targem on neid omale mitte luua.

Siinkohal ma tuletan meelde, et EI, ENNUSTAMIST EI SAA ÕPPIDA! Seda väga lihtsal põhjusel, kaartide tähendused muutuvad teiste kaartide kõrval ja seda raamat ei õpeta. Niisama üksikute kaartide tähenduste pähe õppimisest on vähe kasu, sest tervikut ei näe. Säästke inimesed oma raha sellest pettusest.

Jäägem oma liistude juurde

Merily