Minu annetus Kadunud SA-le

Kallid sõbrad, tuttavad ja kõik kes te mind ja minu tegevust jälgite

Teadmatus on väga valus ja raske tunne kui see on seotud sinu lähedasega, kes on kodust lahkunud ja sinna enam mitte tagasi naasnud.

Igal aastal läheb kaduma väga palju inimesi. SA Kadunud tegeleb igapäevaselt teadmata kadunud inimeste otsingutega.

Minu otsus oli annetada 1/3 oma võidu rahast neile. See on väike panus, aga annab siiski väga palju. Otsingud ei ole niisama metsas jalutamine. See on pikalt planeeritud ja süsteemselt üles ehitatud tegevus. Ka otsijad vajavad turgutust sooja toidu näol või varustuse, mis aitab seal pikalt kõndida ja otsida ning ka vaimselt vastu pidada.

Tänasest olen ka mina operatiivse otsingugrupi liige ning kutsun ka teid üles kas tegema väikese panuse või liituma ka ise operogiga. See on väike heategu sinu poolt, aga võib anda suure tulemuse kellelegi teisele.

Sihtasutus Kadunud saab toetada nende kodulehel kadunud.ee