Musta turmaliini kaitsekomplekt

18,99 

Musta turmaliini kaitsekomplekt loob sinu ümber tõhusa kaitse, mis neutraliseerib negatiivseid energiavoogusid ja kaitseb väliste negatiivsete mõjude eest. Komplekt sisaldab kolme kvaliteetset musta turmaliini kristalli, mis pakuvad tugevat kaitset kurjuse, needuse ja sõnamiste vastu.

Laos

Tootekood: mustkomplekt Kategooria:
 

Kirjeldus

Komplekti omadused:

Must turmaliin on tuntud oma võimsa kaitseenergia poolest, mis aitab neutraliseerida ja hajutada negatiivset energiat ning kaitsta sind väliste negatiivsete mõjude eest. Seda kasutatakse ka näiteks demoniaalsete vaimolendite, needuste ja sõnamiste eest.

Komplekt sisaldab kolme erineva suurusega musta turmaliini kristalli, mis võimaldab paigutada neid erinevatesse kohtadesse vastavalt vajadusele ja eelistustele.

Aseta turmaliin oma kodu erinevatesse nurkadesse või töökeskkonda, luues turvalise ja rahuliku atmosfääri, kus saad ennast turvaliselt tunda.

Kuidas kasutada?

Aseta üks must turmaliin oma koju. Kodus soovitan seda hoida näiteks magamistoas ja kodu välisukse juures, et tagada kaitse ja turvalisus igapäevaselt. Lisaks soovitan panna eramajade puhul ka aianurkadesse ja/või väravasse.

Aseta üks must turmaliin töölauale või autosse, tagades kaitse ja turvalisuse ka väljaspool kodu.

Kanna turmaliini endaga kaasas, et kaitsta ennast negatiivsete mõjude ja energiate eest, olgu see siis kotis või taskus.

Musta turmaliini kaitsekomplekt on suurepärane kingitus lähedastele, kes vajavad kaitset ja turvalisust oma elus.

 

Kotikeses on kaasas kolm turmaliini. Suurused on varieeruvad.