Natuke minu ruuni ehetest

Mõtlesin, et kirjutan natuke oma ruuni ehetest.

Miks ma otsustasin just ruunidega need teha.

Kui ma olin 15 aastane, avastati mul reumatoidartiit. Nagu mina ikka, ma olen meditsiiniusku. Proovisin siis kõiki võimalikke variante. Kahjuks ei ole sellele haigusele ravi. Reumaga on liigestestes metsikud valud. Lõpuks suutsin ma maksimaalselt 20 minutit seista, istuda, püsti olla. Iga kevad ja sügis olin ma karkudel.

Kui ma olin 2-3 aastat saanud erinevaid hormoonravisid ja midagi ei aidanud, siis ma otsustasin ennast teisiti aidata. Hakkasin ennast ravima ruunidega.

Ruunid on iidne tähestik ja väge täis. Neid peab oskama kasutada, et endale kogemata hoopiski liiga ei teeks.

Mina joonistasin kogu oma keha täis ruune. Loomulikult oli juures ka teisi looduslikke preparaate, näiteks Kyäni Nitro FX tilgad, kaalulangetus, tohutu liikumine ja elu kuivas kliimas. Tänaseks olen ma tervenenud.

Ruunid aga tekitasid minus vaimustuse. Kui ma soovisin ennast ravida, aitasid ruunid, kui soovisin ellu armastust, aitasid ruunid, nii ka raha, kaitse, jõu, õnne ja kõige muuga. Küll aga ei olnud ma siiani leidnud ehet mida kanda vabalajal kui ka näiteks pidulikus keskkonnas. Seega otsustasin luua midagi, mis sobiks igalepoole.

Seejärel tekkis mul mõte, miks mitte jagada seda ka teistega. Ruunid on väga toetavad kutsumaks oma ellu just seda mida väga soovid ning kaitsta ennast kurja eest.

Tihti ka vastuvõttudel küsitakse minult mida kanda ja kuidas oma soovidele jõudu anda. Siin nad siis nüüd on mida ma soovitan – kaitseruunidega kaelaehted. Need ei pea olema ainult kaelaskandmiseks, võib ka koju riputada või lihtsalt endaga kaasas kanda, näiteks omandikaitse (raha) ruuni kanda rahakotis.

Ruun peab kindlasti ka kõnetama, ehk vali alati oma ruun alati ise. 🙂

Kui sul tekkis huvi, siis neid saab valida siit:

https://merilytimmer.ee/pood/

Õigeid valikuid soovides

Merily