Laste rahunukk “Sinisilmne”

45,00 

Lastele mõeldud rahu ja kaitset toov nukk.

Laos

Kategooria:
 

Kirjeldus

Laste rahunukk „Sinisilmne“

Sinisilmne on Merily viimane looming nukkudest ning see on mõeldud pere kõige pisematele.

Sinisilmne on sinist värvi nagu tema nimigi juba reedab. Sinist just sel põhjusel, et see on rahu sümboliseeriv toon. Nii aitab nukk juba visuaalselt lapsel rahuneda ning toetada emotsionaalselt.

Pea on nukul tehtud salveist, et hoida mõtted murevabad ning aitaks tuua rahulikku meelt.

Kaelas on Sinisilmsel sinine kaltsiit, mis on mõeldud rahulikkuse ja vaimse tasakaalu toetamiseks. Ehe mõjub rahustavalt ka ärevuse puhul.

Sinine kaltsiit on seotud kurgutšakraga, mis on kommunikatsiooni ja eneseväljenduse keskus. See aitab selgemalt ja tõhusamalt suhelda ning julgustab avatud ja ausat eneseväljendust.

Kaltsiit loob ka soodsa keskkonna rahulikuks uneks ning positiivseteks unenägudeks.

Kleidi sabale on tikitud Algiz ruun, et kaitsta lapse und negatiivsuse ja tumeda maailma eest. Seda just sel põhjusel, et lapsed on maailmale väga avatud, ka maailma pahupoolele. Lisaks on kleidi sabal ka Laguz ruun, mis sümboliseerib vett, voolamist, loovust, emotsionaalset tasakaalu. Laguz ruun aitab tuua ka rahuliku une ning aitab lapsel väljapuhata päeval kogetust.

Nukule tuleb esimesel päeval anda kätte tema tööülesanded. Ehk loe talle peale sõnad kelle und ta valvama peab ning mure vähendama. Las laps saab nukuga sõbraks ning valige talle lapsetoas sobiv koht. Nukku võib ka endaga kaasas kanda ning sobib ka täiskasvanule.

Kui nukk hakkab lagunema, siis on nukk oma töö lõpetanud, võta nukk täielikult tükkideks, täna teda tehtud töö eest ning võta temalt tema töökohustused ning lase ta maamulda puhkama, et uus nukk saaks tööd alustada.

 

Ps! Nukud ei kuulu tagastamisele!