Soodus
 

Väeehete komplekt roosa kvarts/ hematiit ja ametüst/ laavakivi

Original price was: 34,99 €.Current price is: 24,99 €.

Avasta sügav rahu, armastus ja kaitse selle ehete komplekti abil, mis koosneb kahest käevõrust ja ühest paarist kõrvarõngastest. Üks käevõru on roosa kvartsi ja hematiidiga ning teine ametüsti ja laavakiviga. Kõrvarõngad on ametüstist. See komplekt pakub suurepärast energeetilist kombinatsiooni rahust, armastusest ja kaitsest, toetades sind igapäevastes ettevõtmistes.

Ainult 1 laos

Kategooria:
 

Kirjeldus

Komplekti omadused:

Roosa kvarts on tuntud armastuse kristallina, mis tõmbab ligi armastust ja aitab maandada rasketest üleelamistest tekkinud pingeid, tuues seeläbi südamesse rahu ja tasakaalu.

Hematiit aitab tagasi peegeldada ümbrusest tulenevat negatiivset energiat ning kaitsta kandjat negatiivsuse eest, luues tugeva kaitsevõrgu, mis aitab säilitada sisemist tasakaalu ja stabiilsust.

Ametüst mõjub rahustavalt närvilisusele ja liigsele aktiivsusele ning soodustab edukaid ettevõtmisi ärimaailmas, toetades selget mõtlemist ja keskendumist.

Laavakivi aitab hoida energia puhtana, annab jõudu ja julgust ning toetab muutuste tegemist, aidates kandjal saavutada sisemist jõudu ja kindlustunnet.

Kuidas kasutada?

Kanna ehete komplekti igapäevaselt, et nautida nende toetavat ja tasakaalustavat mõju kogu päeva vältel.

Kombineeri roosa kvarts, hematiit, ametüst ja laavakivi omavahel, et luua tugev ja toetav energia, mis aitab säilitada sügavat armastust, kaitset ja rahu.

Lisaks isiklikule kasutamisele sobib see komplekt suurepäraselt ka kingiks lähedasele, aidates neil ligimeelitada armastust ja tasakaalu.

 

Komplektis sisaldub: 2 käevõru ja 1 paar kõrvarõngaid.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.