Roosa kvarts (töötlemata)

10,99 

Avasta armastuse ja rahu energia selle töötlemata roosa kvartsi abil. Roosa kvarts on tuntud kui armastuse kristall, mis kutsub esile sügavaid tundeid ja aitab luua harmooniat suhetes.

Laos

Kategooria:
 

Kirjeldus

Roosa kvartsi omadused:

Roosa kvarts on ideaalne kaaslane neile, kes soovivad oma ellu armastust kutsuda või seda hoida. Kristalli kandmine või selle magamistuppa asetamine aitab luua ja avada sinu südant armastuse vastuvõtmiseks ja jagamiseks.

Roosa kvarts omab rahustavat toimet, mis aitab leevendada stressi ja ärevust ning tuua meelerahu ka kõige keerulisematel hetkedel. Seetõttu sobib see suurepäraselt endaga kaasas kandmiseks või magamistuppa asetamiseks, et luua rahulik ja kaitsev keskkond.

Kuidas kasutada?

Kanna roosa kvartsi kristalli endaga kaasas taskus või kotis, et tunnetada selle armastavat ja rahustavat energiat igal hetkel.

Aseta kristall oma magamistoas voodi lähedale, luues rahuliku ja turvalise keskkonna, mis soodustab sügavamat und ja unenägusid.

Kasuta roosa kvartsi meditatsiooni või tervenduspraktikate osana, keskendudes selle südametšakrale avamisele ja armastuse energiate tõmbamisele.

 

Töötlemata roosa kvartsi suurused varieeruvad vahemikus 3-6 cm.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.